Workshops en Cursussen

 

 
       BASISCURSUS BABY- EN KINDGEBAREN

De basiscursus baby- en kindgebaren leert je niet alleen te kijken naar de non verbale signalen van je kind, oftewel 'lichaamstaal'. Ook worden er 50 GEBAREN geleerd die je je kind kunt aanleren. Hiermee geef jij je kind ook taal in handen

De cursus wordt gegeven in twee bijeenkomsten met e-learning opdracht. Voor een prijs van € 75,00 per ouder. Inclusief cursusboek.

Kom je met je PARTNER of een VRIENDIN, dan hebben wij een speciale prijs.PRIVECURSUS BABY- EN KINDGEBAREN

Deze cursus is hetzelfde als de Basiscursus zoals hierboven beschreven met het enige verschil dat deze cursus bij jou thuis plaats vindt. Je mag meerdere mensen uitnodigen om de cursus te volgen. Voor een prijs van € 155,00 per ouderstel met/voor hun kinderen inclusief cursusboek, excl. reiskosten buiten Steenwijk.Deelnemers kunnen na het volgen van de basis- of privécursus een 'Bewijs van deelname' ontvangen. 

Ben je proffessioneel dan kun je na het volgen van het hele traject (basiscursus en alle thema's) een certificatie aanvragen als je aan kan tonen dat je het baby- en kindgebaren volledig geïmplementeerd hebt.


 

THEMA WORKSHOP BABY- EN KINDGEBAREN

Een Themaworkshop is ervoor om kennis te maken baby- en kindgebaren of om je gebarentaalschat uit te breiden. Deze workshop duurt 1,5 uur, je krijgt dan een stukje theorie over baby- en kindgebaren en daarnbij 30 gebaren in het gekozen thema. Je bent van harte welkom voor de prijs van € 25,00 p.p. en € 10,00 extra als je samen met je partner komt. Je krijgt hierbij een themaboek met theorie en 30 gebaren.

Julia gebaart 'koe'

De Thema's waar je uit kunt kiezen zijn: 

  • Eten en drinken
  • Dieren
  • Familie en emoties
  • School
  • Feesten en seizoenen

 


INTRODUCTIEWORKSHOP BABY- EN KINDGEBAREN

De introductieworkshop is ervoor bedoelt om kennis te maken met baby- en kindgebaren. Je leert niet alleen meer over het hoe, wat en waarom van baby- en kindgebaren, maar leert daarbij ook 12 gebaren. Deze workshop is heel mooi voor bijv. het CJG of de bibliotheek. Maar zeker ook als je nog niet zeker weet of baby- en kindgebaren bij je past.

De workshop duurt 1 uur voor de prijs van € 25,- excl. btw en reiskosten. Doet je partner ook mee? Leuk, vraag naar de speciale prijs.WORKSHOP VOOR GASTOUDERBUREAUS

Deze workshop geven we om gastouders en vraagouders kennis te laten maken met baby- en kindgebaren. Je leert wat meer over het hoe, wat en waarom van baby- en kindgebaren. Daarbij leer je 12 gebaren en doen we een leuke activiteit waarin de gebaren toegepast worden. Elke deelnemer krijgt een hand-out mee om thuis te oefenen.

De workshop duurt 1,5 uur met een maximum van 15 personen voor de prijs van € 297,00 excl. btw en reiskosten. Voor een groep van maximaal 25 personen hanteren we een prijs van € 457,00 excl. btw en reiskosten.

.

Meestal wordt bovenstaande workshop door het gastouderbureau aangeboden aan de gast- en vraagouders. Na de workshop kunnen gast- en vraagouders zichzelf ook aanmelden voor de basiscursus en themaworkshops. Soms biedt het bureau de gastouders ook de aanvullende cursus aan


AANVULLENDE CURSUS KDV (en gastouderbureau's)

Samen met de workshop vormt dit de volledige cursus baby- en kindgebaren. Elke deelnemer krijgt een cursusboek om thuis de theorie nog eens na te lezen en de gebaren te oefenen.

De cursus duurt 2,5 uur met een maximum van 15 personen voor de prijs van € 597,00 excl. btw en reiskosten. LOSSE COACHING

Wanneer implementatie niet voldoende of de wens voor extra coaching er is kan ik een 1x 2 uur komen om te coachen op de werkvloer voor een prijs van € 125,00 excl. btw en reiskosten.INPLEMENTATIE MET CERTIFICERING

Na het volgen van de volledige cursus en alle thema's volgt er een evaluatiebezoek. In dit uur kijken wij hoe de gebaren ingezet worden. Aan de hand van deze beoordeling ontvang je een certificaat en krijgt je opvang een vermelding op onze website voor de prijs van € 175,00 excl. btw en reiskosten per gastoudergezin.BEHOUD CERTIFICERING

2 jaar na de certificering volgt er een bezoek van 1 uur aan het gastoudergezin om te kijken of de gebaren nog structureel toegepast worden. Voor deze kwaliteitsbewaking hanteren we een prijs van € 50,00 excl. btw en reiskosten per gastoudergezin. Je ontvangt een certificaat en krijgt een vermelding op de website van aangesloten bedrijven.